KÄLLA MAT & CAFÉ

På Ölands GK ligger restaurangen Källa Mat & Cafe som drivs av oss, Maria och David.

Vi är en familjär restaurang som brinner för det lokala i både mat och dryck. Här hittar ni bara svensk kött på menyn och många gånger specifikt från gårdar på Öland eller Kalmar, då vi köper ekologiskt från Runstens Gård, eller från t ex Västerslätt i Kalmar.

Vi säljer också lokalt producerad öl från grannbyn, Källabryggaren.

I vårt café och Deli kan man köpa olika matiga smörgåsar, hembakade kakor, sallader, yoghurt och juicer att äta/dricka på plats eller ta med hem.

Om vi ska nämna någon specialitet så får vi nog säga våra omtalade raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon. För många ett måste att äta hos oss och något som alltid finns hos oss.

Vi tar gärna emot beställningar på cateringar och smörgåstårtor. Om ni har frågor eller funderingar är det bara att höra av sig.

 

 

Abalone Dots på Källa Mat och Café

Lördag, 4 Juni Kl. 18:30. Inträde och mat, 450 kr.
Gör den bokning på restaurang@olandsgk.se eller 0485-272 00

Kom på en unik, intim spelning.

Rebecka Hjulström, Louise holmer & Sophia Hogman är singer/songwriters och
multi-instrumentalister som har spelat tillsammans i över ett årtionde. De skapar sitt egna sound av roots och americana, kryddat med deras svenska musikarv. de har jobbat tillsammans med musiker och låtskrivare som Lisa miskovsky, Marit Bergman, Lars Winnerbäck, Kalle Moreaus och några av de bästa musikerna samt producenter i Nashville. Bandet vann en grammis för den bästa folkmusik/visa skivan
"From a safe distance" 2009.

Info