Damernas

VÄLKOMMEN ATT SPELA MED DAMERNA PÅ ÖLANDS GK.

2020/2021 års Damkommitté består av:

Gertrude Stenlund Nilsson, ordf 0704-13 24 01,  mail: This is a mailto link
Charlotte Halvordsson,                 0769-41 88 41
Ingrid Goude Bäckman,                0739-96 17 69
Elisabeth Hill,                                 0708-86 26 26
Ingalill Blomberg Linder,              0702-24 86 50. Lämnar damkommittén, men är kvar som resurs.

--

Vid dagens tävling Valsen 25/8 bjöd vi in herrarna och spelade "valsen" 1 - 2 -3. Bollarna lottades och vi spelade shotgun.
1:a Sara Nilsson-Ella Nilsson-Benny Björndahl         77p
2:a Gunvor Österlin-Bo Kjellberg- Carl Johan Bratt   74p (hcp76)
3:a Irene Johansson-Elisabeth Hill Leif Ampler          74p (hcp 80)
Lottprisvinnare: Ingalill Blomberg Linder-Elmer Nilsson-Lena Gunnarsson

Tack Gertrude som gjorde ett fantastiskt tävlingsledarjobb och som tyvärr inte fick spela själv.
Det var många som uppskattade spelet, vi återkommer med tävlingen nästa år!!

Fortsättningsvis:
Efter säsongsavslutningen så fortsätter vi att träffas på tisdagar framöver, i september fr.o.m. kl 10. Vi kom överens om att vi lägger upp tävlingar i GIT och reserverar starttid på ca 6 bollar. Man kan anmäla sig till spel på 9 eller 18 hål, men inga preferenser om tidig eller sen start, det får man byta på plats inom bollarna. Vi lottar spelet dagen innan och sista anmälningstid blir kl 14. Inga scorekort tas fram, det får man fixa själv. Om man vill tävla själv i bollen så gör man det.

--

AVSLUTNINGEN den 18/8:

Efter en seg start på säsongen pga "ni-vet-vad" kom vi igång med våra tisdagstävlingar den 7 juli och sista omgången spelades 18 aug. Totalt har det spelats 54 9-hålsrundor, räknar vi in avslutningen så är det 77 rundor över 9 hål. Vi har spelat 73 18-hålsrundor. Totalt blir det 150 golfrundor. Bra gjort alla damer!!

Vi började med prisutdelning för dagens spel som var en rolig utmaning med endast 3 klubbor i bagen (inkl ev putter) och det var fantastiska resultat:

1. Elisabeth Hill, 20 poäng
  2. Anne-Marie Nilsson, 19 poäng
  3. Charlotte Halvordsson, 18 poäng  SHCP

Samtliga erhöll ett presentkort i shopen!

Närmast hål kom:
Birgitta Eriksson, som fick pris skänkt av Lars Persson. Tack Lasse för din generositet!

SGF-priset - scratchspel vid en tävling i juli, vanns i år med ett slags sklllnad. Vandringspriset överlämnades av förra årets innehavare till Gertrude Stenlund Nilsson. Se bild!

Birdies:
Det var 5 spelare som gjort 1 eller 2 birdies under spelsäsongen men överlägsen vinnare med 6 birdies är Charlotte Halvordsson, som även här fick ett presentkort i shopen och dessutom ett armband skänkt av Eva Berg Larsson.

Eclectic/Order of Merit
Alla 18-hålsrundor som spelats har förts in i en order of Merit statistik. Vann på 56 slag gjorde Elisabeth Martin som dessutom varit den flitigaste spelaren på 18 hål och spelat samtliga 6 omgångar. Elisabeth fick ett presentkort i shopen.

Resultatlistan har skickats ut till deltagande damer på 18-hålsrundan.

Säckenpriset
När alla "skicklighetspriser" delats ut var det dags att ha lite tur också.... Vi hade en påse med namnlappar på alla som spelat, varje rond gav en namnlapp, och man måste vara närvarande för att få sitt pris och vann gjorde

1. Elisabeth Hill och förstapriset utgjordes av ett presentkort i shopen, 1 Cava, 1 Utomhuslykta och ett halsband skänkt av Eva Berg Larsson.
  2. Elisabeth Wallin Wahlström, en shakermugg och en flaskkork i glas.
  3. Pauline Strand, ett hänge till ett halsband från Eva Berg Larsson.

Efter prisutdelningen informerade vi om:

• Höstens fortsatta spel med anmälan i GIT
  • Elisabeth Hill är ny medlem i damkommittén
  • Spel i Nybro, D60 den 3 september
  • Spel på Ekerum, minst 4 damer, den 6 september
  • Förslag från Camilla Frykman, lägg utlästa böcker i omklädningsrummet så någon annan kan få glädje av dom. En hylla vore bra, kanske någon som vill bli av med en sådan också 😉

Kvällen avslutades sedan med en  utsökt skaldjurstallrik innehållande kräftor, rökta och färska räkor, dippsåser, bröd och ost (som var gudomlig)!! Maria fick en välförtjänt applåd för detta arrangemang.

En alldeles speciell tanke sänder vi Peter Larsson som skänkte  oss 3 priser. Eva Berg Larsson du saknas oss oändligt men vi bevarar dig i ljust minne för alltid. ❤️

VÄLKOMNA!!!!

Uppdaterad: 24 AUG 2020 21:58 Skribent: Charlotte Halvordsson

Bokning via "Min Golf", betalning innan du slår ut.
Automatisk ankomstregistrering kan göras i MGBokning, med plats angiven. (ej obl)
Använd Gamebooks digitala scorecort eller Ontag så kan du automatiskt registrera rundan i "Mingolf".

Swishbetalning 123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: 9 - 15  alla dagar