Regler för juniorer vid tävling

Förutsättningar vid tävlingar för juniormedlemmar i Ölands GK och som har klubben som hemmaklubb:

Ölands GK betalar startavgifter, lunch samt reseersättning för deltagare i tävlingar som är sanktionerade av Svenska Golfförbundet. Här ryms bland annat Teen Tour, Teen Cup samt regionala och nationella mästerskap. Förutsättningen för reseersättning är att det nyttjas samåkning i största möjligaste mån, detta både av ekonomiska och miljömässiga skäl.

Ölands GK betalar startavgift och lunch i samband med andra tävlingar som ej är sanktionerade av Svenska Golfförbundet. I synnerhet gäller det för våra medlemmar i tävlingen Öland Bank Junior Tour.

För juniormedlemmar som har annan klubb som hemmaklubb, dvs. tävlar för annan klubb, utgår ingen ersättning.

Uppdaterad: 26 FEB 2018 13:58 Skribent: JJ

Banan är öppen för spel. Vid frost- och snöbetäckta greener gäller spel på de provisoriska greenerna.
All bokning ska göras via "Min Golf", och alltid incheckning och betalning innan du slår ut.

Incheckning via terminal i entrén. Swishbetalning
123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: Öppnar 3:e april.Vi fixar din catering, hör av dig så hjälper vi dig. 0485-272 00

Shop: Öppnar i Påsk.

Kansli: 9-14 mån-fre.
Vill du ha ett möte hör gärna av dig innan så att vi är på plats. (kansliet stängt 19-24/2 20)

Tel vxl: 0485-272 00

Entrén öppen