Regler för juniorer vid tävling

Förutsättningar vid tävlingar för juniormedlemmar i Ölands GK och som har klubben som hemmaklubb:

Ölands GK betalar startavgifter, lunch samt reseersättning för deltagare i tävlingar som är sanktionerade av Svenska Golfförbundet. Här ryms bland annat Teen Tour, Teen Cup samt regionala och nationella mästerskap. Förutsättningen för reseersättning är att det nyttjas samåkning i största möjligaste mån, detta både av ekonomiska och miljömässiga skäl.

Ölands GK betalar startavgift och lunch i samband med andra tävlingar som ej är sanktionerade av Svenska Golfförbundet. I synnerhet gäller det för våra medlemmar i tävlingen Öland Bank Junior Tour.

För juniormedlemmar som har annan klubb som hemmaklubb, dvs. tävlar för annan klubb, utgår ingen ersättning.

Uppdaterad: 26 FEB 2018 13:58 Skribent: JJ

Bokning via "Min Golf", betalning innan du slår ut.
Automatisk ankomstregistrering kan göras i MGBokning, med plats angiven. (ej obl)
Använd Gamebooks digitala scorecort eller Ontag så kan du automatiskt registrera rundan i "Mingolf".

Swishbetalning 123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: 9 - 15  alla dagar

Shop:            9 - 15 alla dagar

Kansli nås via This is a mailto link

Tel vxl: 0485-272 00

Entrén öppen