Ordningsföreskrifter

Detta dokument som pdf-fil

ORDNINGSFÖRESKRIFTER

Tillfälliga ordningsföreskrifter finns anslagna på klubbens officiella anslagstavla vid 1:a tee.

Därutöver gäller följande ordningsföreskrifter för allt spel på klubben.

Vårdad klädsel, inte badshorts eller strandlinne, krävs på banan och i klubbhuset.

Daglig kontroll av greenfee och spelrätt utförs av representanter på Ölands GK. För person med golfutrustning på banan som inte löst greenfee eller saknar aktivt medlemskap i Ölands GK, utgår dubbel gällande greenfee.

Golfskor med metallspikar är inte tillåtna i klubbhuset.

Barn i barnvagn får, på egen risk, medtas i sällskapsspel.

Kopplad hund får, på egen risk, medtas vid sällskapsspel. Bajspåse måste användas.

Spelare bör inte störa andra spelare med elektroniska apparater. (t ex mobiltelefoner)

Hela bunkerkrattan skall placeras i bunkern med skaftet i hålets spelriktning. Undantag för närvarande 2020-04-03.

Det är tillåtet att ta en paus på högst 10 minuter vid ”scoring area” efter hål 9. Om efterföljande grupp inte önskar ta paus har den rätt att gå igenom. Grupp som är mer än startintervallet efter gruppen framför har inte rätt till paus.

Banpersonalen har alltid företräde. Spelare måste invänta tecken från banpersonalen innan slaget slås.

Överträdelse av en ordningsföreskrift kan ge tillsägelse eller disciplinär åtgärd.

Källatorp i mars, 2020
Tävlingskommittén, Ölands GK

Uppdaterad: 01 APR 2019 20:55 Skribent: Charlotte Halvordsson

Bokning via "Min Golf", betalning innan du slår ut.
Automatisk ankomstregistrering kan göras i MGBokning, med plats angiven. (ej obl)
Använd Gamebooks digitala scorecort eller Ontag så kan du automatiskt registrera rundan i "Mingolf".

Swishbetalning 123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: 8 - 19 mån - lördag
                     8 - 17 söndag

Shop:            8 - 18 alla dagar

Kansli nås via This is a mailto link

Tel vxl: 0485-272 00

Entrén öppen