Kommittéer

På Ölands Golfklubb anordnar vi en rad olika tävlingar under året. Vi vet att lagtävlingar är populära varför vi tillgodosett detta.  Att tävla kan vara en morot att prestera men att tävlandet har många fler värden än så. Träffa nya spelkompisar, testa på nya spelformer osv. Har du frågor kring tävlingar är du välkommen att ta kontakt med klubbens tävlingskommitté. Varmt välkommen med din anmälan via Min Golf.

Ordförande Ronny Cedertorn, 070-569 45 88, xcedro@gmail.com

Damkommittéen

Damkommittén arrangerar tävling varje tisdag under hela sommaren. Såväl gäster som medlemmar är välkomna.
Kontakta Gertrud Stenlund Nilsson för mer info.

Anmälan sker via Min Golf, välkommen!

Ordförande: Gertrude Stenlund Nilsson
sheab@live.se

Herrkommittéen

Herrkommittén bjuder in till tävling varje torsdag och både gäster och medlemmar är hjärtligt välkomna!
Kontakta Peter Larsson för mer information.

Anmälen sker via Min Golf, välkomna!

Ordförande: Peter Larsson, 070-932 66 15

Juniorkommittén

Under säsong anordnas flera tränings- och tävlingstillfällen för dig som är junior.

Kontakta Eva Krumlinde för mer info på 0485-272 00 (välj shoppen).
Välkomna!

70+

Kommittén för våra mer seniora golfspelare hälsar såväl gäster som medlemmar varmt välkomna att delta i 9-hålstävling varje onsdag!
Kontakta Pär Lindén för mer info

Anmälan sker via Min Golf, välkomna!

Ordförande: Pär Lindén
christina.per@telia.com

Tävlingskommitté

Tävlingsinformation:

• För att få spela en klubbtävling måste du minst ha hcp 54, det kan finnas undantag där lägre hcp krävs.
  • För att få pris vid klubbens tävlingar kräver vi representation vid prisceremonin. Är inte tävlingsledningen vidtalad så tillfaller priset således nästa spelare/lag i prislistan.

Tävlingsanmälan:

• Via Min golf - Följ länken här nedan till tävlingskalendern. - välj tävling. Logga in i min golf.
  • I golfterminalen i klubbhuset.
  • Personligen i receptionen/Shopen. Inga anmälningar tas emot via telefon eller mail.
  • I samband med anmälan betalar du din anmälningsavgift. Det är först då anmälan blir giltig. Gäster som deltar i tävlingar betalar både tävlingsavgift och greenfee.

Tävlingsavgifter:  Singel - 100 kr & Lag från 200 kr

Ölands GK har representationslag i Smålandsserien. Kontakta gärna lagledarna - vi behöver hela tiden fylla på med nya spelare, (Kvalificerad samma år man fyller oavsett månad)

Vi ser gärna att även damer vill spela i serien, kontakta Gertrud Stenlund, sheab@live.se

Tävlingskommitténs ordförande Ronny Cedertorn, 070-569 45 88, xcedro@gmail.com